Standardløsninger

Produktkategorier

Vi har samlet de 3 typiske standardstande her, som komplette pakkeløsninger. Det gør det nemt for dig!  Eneste du skal overveje, er dine individuelle tilvalg, som f.eks. lys, gulv mv.

Alle mål er i hele meter, er dit behov anderledes, runder du blot op eller ned til hele meter. Vigtigt er dog, at du angiver dit præcise mål ved din bestilling.

L-FORMEDE STANDE

l-formet-stand

I denne kategori finder du alle vores L-formede stande. Ideel til hjørnestande, eller hvor du gerne  vil have meget åbenhed . Der er rig mulighed for montering af lys, bannere mv.

FIRKANTEDE STANDE

truss-stand

En firkantet stand på ben giver dig alle muligheder. Uanset om du har sider eller ej, vil en firkantet stand, give du u begrænset muligheder for lys sætning, banner mv.

FLYVENDE STANDE

flyvende-stand

En firkantet fløjet stand,  giver dig ubegrænsede muligheder for lyssætning, bagvægge m.v. Det kræver dog, at der er mulighed for at montere taljer i loft eller lign.

Skal vi være din partner til din næste messe?

Kontaktinformation

Messe Experten
Fabriksparken 13
DK-9230 Svenstrup,
CVR: 30817346

e-mail: info@messeexperten.dk

Tlf.: +45 72 344 622

Om Messe Experten

Messe Experten er en kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsvirksomhed af messeløsninger. Vi er din samarbejdspartner indenfor messeverdenen, hvor du har behov for teknisk bistand og rådgivning. Vores fokus er dit behov, tilsat kreativitet og engagement – altså den ultimative sparringspartner.

MODTAG NYHEDSBREV

Top