Lej enkeltdele

Produktkategorier:

Her kan du leje vores produkter enkeltvis i vores 4 produktkategorier. Du kan enten selv afhente og tilbagelevere udstyret hos os, eller få os til at stå for levering og afhentning! Kan du ikke finde det du var på udkig efter, så send os gerne en mail. Vi har mere end vist her på siden!

GULV & AFSKÆRMNING

Gulvogafsk

Vi har et stort udvalg i forskellige gulvtæpper, fastegulve, podier, afskærmning m.m . Alt kan leveres i farve og mængde efter ønske.

MESSEVÆG & TRUSS

messevæg og truss

Hvad enten dit behov er truss, vægge, stativer, skærmbeslag, taljer eller andet hardware,  så finder du det i denne kategori.

MØBLER

Teknik_Møbler

Vi fører et bredt udvalg af møbler til udlejning. Hvad enten dit behov er sofaer. barstole, borde eller noget tredje, så finder du det her!

TEKNIK

Teknik_messestand_lyd_lys

Vi er meget stærke på teknikken til din messestand. Hvad enten behovet er lyd, lys eller billede, så har vi produkterne og knowhow dertil.

Skal vi være din partner til din næste messe?

Kontaktinformation

Messe Experten
Fabriksparken 13
DK-9230 Svenstrup,
CVR: 30817346

e-mail: info@messeexperten.dk

Tlf.: +45 72 344 622

Om Messe Experten

Messe Experten er en kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsvirksomhed af messeløsninger. Vi er din samarbejdspartner indenfor messeverdenen, hvor du har behov for teknisk bistand og rådgivning. Vores fokus er dit behov, tilsat kreativitet og engagement – altså den ultimative sparringspartner.

MODTAG NYHEDSBREV

Top