Totalløsning

FRA IDÉ TIL EVALUERING

Messe Experten er totalleverandør af messe løsninger – og ikke mindst kompetent rådgivning, uanset størrelse. Vi er fagfolk indenfor det messe universet og ser os selv, som vores kunders sparringspartner, hvis fornemste opgave er, at sikre vores kunders succes.

Nedenfor ser du et typisk forløb, af en totalløsning fra os – lige fra ide til evaluering! Med udgangspunkt i dine tanker, behov og budget – tilsætter vi vores kreativitet og know-how, -derved er slutresultatet er god teknisk løsning.

PROCESSEN

processen

En totalløsning fra os, sikre dig en fast tilknyttet projektleder, som guider dig igennem hele processen. Vi har styr på teknikken, sådan du kan have fokus på din forretning imens. Uanset størrelse, har vi i vores brede produktportefølje og via vores erfaring, muligheden for at hjælpe dig – uanset hvilke type virksomhed du driver og dermed formålet og behov du har for at deltage på en messe.

IDÉ & AFDÆKNING

Med udgangspunkt i jeres ideer og behov, begynder de kreative ideer at opstå, sammen med vores team. Samtidig med de kreative ideer spire, er fokusset også på jeres mål for messestanden. At sælge varer i forskellige brancher, kræver forskellige tilgange. Derfor har vi fokus på at tilføre de elementer og fagområder, som passer til netop jer.

DIALOG & DESIGN

Med udgangspunkt i “den gode ide”, begynder vi at konkretiser budskabet og konceptet for messestanden. Vi laver fra starten en 3-D tegning af  jeres stand,  som hjælper med at illustrere og give jer og vores team en god og effektiv kommunikation. Via vores kompetance og jeres ideer og input, bliver løsningen 100% løsning, som passer til jeres behov, ønsker og budget.

PLANLÆGNING

Vi ligger en plan, så i altid ved hvad der sker. Hvad enten standen skal bruges nationalt eller internationalt, laver vi en plan for logistik, opsætning og nedtagning. Vi tager os at alle praktiske spørgsmål omkring, strømforbrug, opsætningstider mv.

Altså kan i forvente en løsning, som er klar og tilpasset, til i kan flytte ind.

AFVIKLING

Har i brug for bistand fra vores side under messe, er det naturligvis muligt. Der er altid behov for at “åbne” og “lukke” en messestand, i et omfang. Vi sætter altid en ære i vores løsninger,  er så nemme at betjene, som overhovedet muligt. Hvis i har behov for ændringer løbende eller blot vil have sikkerheden, i vores tilstedeværelse er det naturligvis en mulighed.

EVALUERING

Hvad gik godt og hvad skal forbredes til jeres næste messe. Vi mener erfaringer, er noget af det vigtigste og ofte opstår der ideer og muligheder for forbredringer. Derfor holder vi altid et evalueringsmøde med vores kunder. Kan vi gøre noget bedre, hører vi også gerne det.

Skal vi være din partner til din næste messe?

Kontaktinformation

Messe Experten
Fabriksparken 13
DK-9230 Svenstrup,
CVR: 30817346

e-mail: info@messeexperten.dk

Tlf.: +45 72 344 622

Om Messe Experten

Messe Experten er en kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsvirksomhed af messeløsninger. Vi er din samarbejdspartner indenfor messeverdenen, hvor du har behov for teknisk bistand og rådgivning. Vores fokus er dit behov, tilsat kreativitet og engagement – altså den ultimative sparringspartner.

MODTAG NYHEDSBREV

Top