Rådgivning & grafik

RÅDGIVNING

Uanset om dit behov er en enkelt messeløsning, eller en ambitiøs totalløsning, så kan vi hjælpe.  Hvad er målet? – det virker måske nemt at besvare, men at få det omsat, til en effektiv messestand, kan være svært og kræver hjælp. Vi stiller de rigtige spørgsmål, som vi forstår dit budskab og i fællesskab, skaber vi den rigtige individuelle løsning. Udgangspunktet er altid, dine egne ideer, mål, behov og budget – dette tilsætter vi vores kno-how og kreativitet. Slutresultatet er en løsning, som giver dig bedst mulig positiv eksponering. Igennem hele projektet, har du altid en fast tilknyttet projektleder, som er din faste kontakt igennem hele processen.

KONTAKT OS HER

GRAFIK TIL SKÆRME

Billeder virker bare bedre! Levende interessante billeder, skaber den bedst mulige interesse og tiltrækning til din messestand.  Derfor er skærme og content til disse, noget af det vigtigste på en ambitiøs stand. Se det som en slags “eyecatcher” – der fange folks opmærksomhed, der kan underbygges med almindelige printløsninger, dialog osv.
Den visuelle fremtoning tilpasse altid, efter jeres individuelle behov og ønsker, udfra jeres budskab og kommunikationsform.

KONTAKT OS HER

Skal vi være din partner til din næste messe?

Kontaktinformation

Messe Experten
Fabriksparken 13
DK-9230 Svenstrup,
CVR: 30817346

e-mail: info@messeexperten.dk

Tlf.: +45 72 344 622

Om Messe Experten

Messe Experten er en kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsvirksomhed af messeløsninger. Vi er din samarbejdspartner indenfor messeverdenen, hvor du har behov for teknisk bistand og rådgivning. Vores fokus er dit behov, tilsat kreativitet og engagement – altså den ultimative sparringspartner.

MODTAG NYHEDSBREV

Top