Om os

Hvem er vi?

Messe Experten er en kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsvirksomhed af messeløsninger. Vi er din samarbejdspartner indenfor messeverdenen, hvor du har behov for teknisk bistand og rådgivning. Vores fokus er dit behov, tilsat kreativitet og engagement – altså den ultimative sparringspartner.

Vores høje kvalitet af produkter – sammensat med kompetente og kundeminded medarbejdere, gør os til en betroet leverandør og samarbejdspartner. Vi vejleder dig, hvad enten behovet er en komplet totalløsning eller udlejning af en enkelt mikrofon. Vi udlejer, sælger, servicere og installere alle produkter indenfor lyd, lys og scene teknik.

udlejning messe udstyr

Vi kan også hjælpe med dit næste design af messestand

HVAD SIGER VORES KUNDER?

“Vi skal indvie vores nye “Flagship store” – kan i hjælpe?” Sådan lød spørgsmålet fra Jack & Jones, som havde en præcis plan over, hvad de ønskede, men manglede den tekniske bistand. Gennem en grundig afdækning af behov og løsningsmuligheder, er fundamentet lagt for en sikker og flot afvikling.“I Jack & Jones har vi flere gange benyttet MesseExperten til diverse arrangementer fra specialløsninger ved butiksåbninger og internt relaterede arrangementer.MesseExperten har været en fornøjelse at arbejde sammen med i alle aspekter fra plan til eksekvering. Man møder et motiveret team med stor teknisk ekspertise og fleksibilitet. Jeg kan på det varmeste anbefale MesseExperten!”

Bestseller A/S – Jack and Jones
Electronics Responsible
Tommy Sørensen

f1bil-960x561
Dette siger vores kunder - udlejning messestande.

“At planlægge en messestand kan virke simpelt, men at få mest mulige udbytte, er en anden sag. Da vores firma skulle udstille på en større messe, holdte vi et møde med MesseExperten, det var en god ide!  Via en god dialog og  sparring,  fandt vi frem til hvilke udtryk og produkter, som gav værdi for os og vores kunder, slutresultatet var imponerende og vi er meget tilfredse!

De bedste anbefalinger herfra!

Cap’s Harley-Davidson 
Sales Manager
Mogens Malling

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi er ikke bare en leverandør, men en medspiller! Vores succes og samarbejde er betinget af vores kunders succes. Derfor går vi op i vores kunder for den nødvendige oplevelse, ved at deltage på en messe. For lad det være sagt – det er dyrt at udstille!

Vi er praktikere, så istedet for teori, får du en værdigivende og fokuseret dialog, med fagfolk! Vi har igennem årende løst mange forskellige udfordringer, for en lang række kunder i forskellige brancher. Vi lytter på jeres behov, ideer og budget – før vi anbefaler en løsning.

Skal vi være din partner til din næste messe?

Kontaktinformation

Messe Experten
Fabriksparken 13
DK-9230 Svenstrup,
CVR: 30817346

e-mail: info@messeexperten.dk

Tlf.: +45 72 344 622

Om Messe Experten

Messe Experten er en kvalitetsbevidst og serviceminded udlejningsvirksomhed af messeløsninger. Vi er din samarbejdspartner indenfor messeverdenen, hvor du har behov for teknisk bistand og rådgivning. Vores fokus er dit behov, tilsat kreativitet og engagement – altså den ultimative sparringspartner.

MODTAG NYHEDSBREV

Top